DENİZLİ / SARAYKÖY - 24 Mayıs İlkokulu

Projelerimiz

Toplumları ayakta tutan temel yapı taşlarından biride değerlerimizdir.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin; bilgili, çağdaş, donanımlı insanlar olarak yetiştirilmelerinin yanı sıra, millî, ahlaki ve kültürel değerlerimize bağlı, bu değerleri davranış biçimine dönüştüren, erdemli insanlar olarak toplum hayatındaki yerlerini almaları büyük önem arz etmektedir.

Mrt

Sınıfların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, sınıf sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan sınıflarımız “Beyaz Bayrak” ile ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuzda Kitapla Buluşma" projesi kapsamında sınıflarımız; sınıfları için uygun olan zamanda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte kitap okuyorlar.