DENİZLİ / SARAYKÖY - 24 Mayıs İlkokulu

24 Mayıs İlkokulu

TURAN MAH. DUATEPE CAD. 24 MAYIS ILKOKULU BLOK NO: 31 SARAYKÖY / DENİZLİ
Vizyon
Biz; 24 Mayıs İlkokulu Personeli Olarak; İSTİYORUZ Kİ... Eğitim ve öğretimin Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğini herkesin bilmesi ve bu sebeple öğrencilerin, öğretmenlerin, okul idaresinin ve velilerin bu bilinçle üzerine düşen sorumlukları yerine getirsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İSTİYORUZ Kİ... Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız 24 Mayıs İlkokulu’nda bulunmaktan mutlu olsun. Sevgi, saygı ve güven ortamında "Başarma Azmi" ve "Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu" ile başarıya ulaşmak için çalışsın, sürekli gelişimle alanında öncü olsun. Türkiye’nin geleceğinde yetiştirdiğimiz her öğrencinin bir katkısı olsun.
Misyon
Biz; 24 Mayıs İlkokulu Personeli Olarak; Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâpları’na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; yurttaşlar olarak yetiştirmek. Temel hak ve özgürlüklerini bilen, başkalarının hak ve özgürlüklerini saygı gösteren, üst öğrenime hazır temel bilgi ve becerilere sahip bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
Jeotermal